ZAŁÓŻ KONTO, ZBIERAJ PUNKTY I WYMIENIAJ NA RABATY

Parzenie herbaty owocowej Truskawki w Czekoladzie

96° C, jedno parzenie: 6 minut

Truskawki w Czekoladzie to nie herbata, a napar owocowy na bazie hibiskusa. Nie ma w składzie żadnych liści herbacianych, dlatego nadaje się świetnie dla dzieci, bo nie pobudza, a zawiera dużo witamy C.

Zapach i kolor naparu herbaty owocowej Truskawki w Czekoladzie

Napar jest ciemno czerwony. Zapach herbatki jest zdecydowany, intensywny i bardzo konkretny: truskawki i czekolada. Bez żadnych wątpliwości!

Smak herbaty owocowej Truskawki w Czekoladzie

Mimo bardzo intensywnego zapachu truskawkowo-czekoladowego, smak naparu może na początku zdziwić kilka osób. Herbatka jest kwaśna, smakuje bardziej hibiskusem niż truskawkami, które pojawiają się dopiero na końcu języka (po tej kwaskowatości). Jest na to rada: odrobina cukru i napar zmienia się nie do poznania! Słodziutki smak świeżych truskawek i czekolady. To jest to!

Herbata owocowa Truskawki w Czekoladzie: opinie, test
Herbata owocowa Truskawki w Czekoladzie: opinie, test
Herbata owocowa Truskawki w Czekoladzie kawałki owoców
Herbata owocowa Truskawki w Czekoladzie kawałki owoców
Herbata owocowa Truskawki w Czekoladzie napar
Herbata owocowa Truskawki w Czekoladzie napar

Pyszne rooibosyZobacz wszystkie

Youtube Czajnikowy.plWszystkie filmy

Poznaj produkty Czajnikowy.pl

Przeczytaj również

Herbata na biegunkę. Pokrzywa na apetyt

Pokrzywa wzmaga apetyt, dobrze wpływa na pracę wątroby oraz całego układu pokarmowego. Dobra przy biegunkach.[...]

Czy cascara to herbata? Kofeina w cascarze

W smaku cascara jest delikatnie słodka, w aromacie wyczuwa się rodzynki, czereśnie czy jabłka. Przy[...]

Przegląd yerba mate: Pajarito (ostrokrzew paragwajski), opinie

Yerba mate dobrej jakości w dobrej cenie. Zyskuje pozytywne oceny i ma wielu miłośników. W[...]

Jak powstała czarna herbata?

Po pierwszym kontakcie z herbatą, Europejczycy sądzili, że czarna i zielona herbata pochodzą z różnych[...]

Herbata Da Hong Pao oolong

Herbata Da Hong Pao to wyśmienity oolong wysokiej fermentacji o specyficznych, skręconych, ciemnych listkach. Jego[...]

Cold brew. Zimne parzenie herbaty czarnej Assam Mangalam

Przepis na zimne parzenie herbaty czarnej Assam Mangalam: 4g herbaty czarnej Assam, 400 ml zimnej[...]

Herbata w Hiszpanii

Sprawę od początku trzeba przedstawić jasno - Hiszpania to nie jest kraj herbaciany. Nie ma[...]

Dlaczego herbata jest gorzka?

Zawartość substancji gorzkich w herbacie zależy od wielu czynników, ponieważ wynika z różnej ilości kofeiny[...]

Dodaj komentarz

Powiadom o dostępności Proszę podać adres e-mail, który zostanie użyty tylko do poinformowania, że produkt wrócił do naszego magazynu.